در حال بارگذاری
در حال بارگذاری

بهترین موتور برق بی‌صدا بازار کدام است؛ راهنمای خرید و مقایسه مدل‌ها

این روزها از کنار هر مغازه‌ای که رد می‌شویم، یک موتور برق می‌بینیم. حتی پای موتور برق به خانه‌ها هم باز شده. چون قطع برق، دیگر مثل قدیم‌ها نیست که یک ساعتی برود و هر چند وقت یک بار اتفاق بیفتد. قطع شدن عضوی از روتین زندگی ماست و هر روز باید با آن سر

این روزها از کنار هر مغازه‌ای که رد می‌شویم، یک موتور برق می‌بینیم. حتی پای موتور برق به خانه‌ها هم باز شده. چون قطع برق، دیگر مثل قدیم‌ها نیست که یک ساعتی برود و هر چند وقت یک بار اتفاق بیفتد. قطع شدن عضوی از روتین زندگی ماست و هر روز باید با آن سر و کله بزنیم. مشخص است که این چالش هم فقط یک راه حل دارد و آن هم یک موتور برق است. اما اگر قرار باشد برق اضطراری را با صدای آزاردهنده یک موتور قدیمی عوض کنیم، عملاً آسایش‌مان را از دست می‌دهیم. پس ناچاریم حتی اگر به بهای قیمت بیشتر هم که باشد، سراغ موتور برق‌ بی‌صدا یا سایلنت برویم. اگر تمایل دارید درباره این موتور برق‌ها بیشتر بدانید، همراه ما باشید.

معیارهای انتخاب بهترین موتور برق بی صدا از نظر دیجی‌کالا مگ

برای اینکه بتوانیم لیستی کاربردی از بهترین موتور برق های بی صدا آماده کنیم، لازم بود اول از بفهمیم که چه ویژگی‌هایی واقعاً مهم‌اند. در این بخش، معیارهایی را مرور می‌کنیم که مبنای اصلی رتبه‌بندی ما بودند. اگر شما هم در حال انتخاب هستید، در نظر داشته باشید که بهترین موتور برق بی‌صدا باید:

  • در حین کار صدایی زیر ۶۰ دسی‌بل تولید کند.
  • توان خروجی آن متناسب با نیاز شما باشد. یعنی نه خیلی ضعیف که فقط از پس روشن کردن چند چراغ بربیاد نه آن‌قدر قوی که مصرف و قیمتش بی‌دلیل بالا باشد.
  • یک موتور برق سایلنت خوب باید استارت برقی یا اتوماتیک داشته باشد و در مواقع اضطراری سریع و آسان، روشن شود.
  • مصرف سوخت آن کم و بدون آلودگی زیاد، باشد. ترجیحا بهتر است اینورتر باشد.
  • سیم‌پیچ مسی، عایق‌بندی صوتی مناس، و شاسی مقاوم داشته باشد.
  • یا وزن کمی داشته باشد یا دارای چرخ و دسته‌ی استاندارد باشد.
  • ترجیحا امکانات کاربردی مثل نمایشگر میزان مصرف، خروجی USB، هشدار اتمام روغن یا سوخت، خروجی ۱۲ ولت DC و مدار محافظ نوسان داشته باشد.
  • گارانتی معتبر و نمایندگی فعال داشته باشد.
  • نه آنقدر ارزان باشد که کار شما راه نیاندازد و نه آنقدر گران باشد که از پس هزینه آن برنیایید.

جدول مقایسه بهترین موتور برق بی صدا

ویژگی‌ها سوپر استار SS7800AN رونیکس RH-4780 کنزاکس KPG-1950
توان خروجی اسمی (وات) ۳۵۰۰ وات ۳۵۰۰ وات ۸۰۰ وات
قدرت موتور (اسب بخار) ۶.۵ اسب بخار ۷ اسب بخار ۲ اسب بخار
نوع موتور تک سیلندر، بنزینی تک سیلندر، بنزینی، ۴ زمانه تک سیلندر، بنزینی، ۲ زمانه
میزان صدای تولیدی ۶۵ دسی‌بل حدود 60 دسی‌بل ۶۴ دسی‌بل
مدت زمان کارکرد با یک باک اعلام نشده بیش از ۸.۶ ساعت ۵.۸ ساعت
ولتاژ خروجی AC ۲۲۰ ولت ۲۲۰ ولت ۲۲۰ ولت
شدت جریان خروجی DC ۱۴ آمپر ۱۲ ولت DC ۱۲ ولت DC
نوع استارت دستی (هندلی) دستی دستی (هندلی)
ویژگی‌های خاص AVR برای تثبیت ولتاژ – سبک – اقتصادی سیستم احتراق CDI – استاتور تمام مس – ایمنی بالا سیم‌پیچ مس  طراحی سبک – قطع‌کن مدار
وزن ۳۲ کیلوگرم ۴۰ کیلوگرم ۱۷ کیلوگرم

معرفی بهترین موتور برق بی صدا

در این بخش بدون حاشیه‌ رفتن، مستقیماً سراغ معرفی و بررسی بهترین مدل‌های موتور برق بی‌صدا می‌رویم. مدل‌هایی که از نظر میزان صدا، توان خروجی، امکانات و ارزش خرید، عملکرد بهتری نسبت به بقیه مدل‌های موجود در بازار دارند.

موتور برق سوپر استار SS7800AN

موتور برق سوپر استار SS7800AN

قبل از بررسی تخصصی، بد نیست نگاهی به طراحی این موتور برق داشته باشیم. وزن این موتور ۳۲ کیلوگرم بوده و جزو مدل‌های نسبتاً سبک در کلاس خودش هست اما چرخ یا دسته ندارد و به همین خاطر شاید موقع جابجایی کمی اذیت شوید. ظرفیت باک سوخت این موتور برق ۱۵ لیتر بنزین بوده و می‌تواند با 3500 وات بین ۸ تا ۱۰ ساعت بدون توقف کار کند.

شاید عدد 3500 وات خیلی برای شما ملموس نباشد. توان خروجی 3500  یعنی می‌توانید راحت یخچال، تلویزیون، مودم، پنکه و شارژر گوشی را با هم روشن کنید. اما حواستان باشد این مدل برای کارهای صنعتی یا دستگاه‌های پرمصرف مثل اره‌برقی یا جوش‌کاری سنگین مناسب نیست.

ویژگی مهم دیگر این موتور برق سیستم AVR یا همان تثبیت‌کننده ولتاژ هست. این تکنولوژی به درد وقت‌هایی می‌خورد که می‌خواهید وسایلی مثل لپ‌تاپ، تلویزیون یا هر وسیله حساسی را به برق وصل کنید و نگران نوسان برق هستید . چون با وجود سیستم AVR، برق خروجی این موتور کاملاً پایدار و یکنواخت می‌ماند و وسایل شما آسیبی نخواهند دید.

نکات مثبت
  • مصرف سوخت بهینه و مقرون‌به‌صرفه
  • سیستم تثبیت ولتاژ AVR برای محافظت از وسایل حساس
  • ظرفیت باک مناسب برای ۸ تا ۱۰ ساعت استفاده
نکات منفی
  • فقط یک خروجی برق دارد
  • مناسب استفاده صنعتی نیست
  • چرخش خودکار برق بین AC و DC ندارد

موتور برق بی‌صدای رونیکس مدل RH-4780

موتور برق بی‌صدای رونیکس مدل RH-4780

موقع پیدا کردن بهترین مارک موتور برق کم صدا، انتخاب محصولی که هم قدرت خروجی بالایی داشته باشد، هم طراحی قابل‌حمل و هم در شرایط واقعی کم‌صدا عمل کند، کار ساده‌ای نبود. با جست‌وجوی زیاد بالاخره توانستیم رونیکس مدل RH-4780 را پیدا کنیم که با موتور ۷ اسب بخار، خروجی ۳۵۰۰ وات و صدای کنترل‌شده یکی از بهترین مدل‌های رونیکس است. چون طراحی بدنه‌اش به‌ شکلی انجام شده که هم ساده باشد و هم در استفاده طولانی‌مدت، دچار مشکلاتی مثل گرم شدن یا اختلال در تهویه هوا نشود. اما باید این نکته را هم بگوییم که این موتور چرخ ندارد و حمل آن خیلی راحت نیست.

دومین نکته مثبت در مورد این مدل، مصرف سوخت بهینه است. شما می‌توانید با یک بار سوخت‌گیری در باک 15 لیتری، یک شب تا صبح بدون نگرانی از خاموشی یک دفعه‌ای، از برق دستگاه استفاده کنید. در این موتور قطع‌کن حفاظتی سریع هم تعبیه شده تا در صورت نوسان شدید، آسیبی به موتور یا تجهیزات متصل‌شده وارد نشود.

نکات مثبت
  • توان خروجی ۳۵۰۰ وات با استاتور مسی باکیفیت
  • دارای خروجی ۱۲ ولت DC برای شارژ باتری
  • موتور چهارزمانه با سیستم احتراق CDI
نکات منفی
  • فاقد استارت برقی (تنها استارت دستی دارد)
  • فاقد نمایشگر دیجیتال برای کنترل سطح سوخت یا توان
  • طراحی بدون عایق صوتی داخلی (کاملاً سایلنت نیست)

موتور برق کنزاکس مدل KPG-1950

موتور برق کنزاکس مدل KPG-1950

این مدل چند فرق اساسی با مدل‌های دیگر دارد و آن هم ابعاد کوچک و توان کمتر است. یعنی از این موتور برق بی صدا نمی‌توانید انتظار زیادی داشته باشید و بهتر است برای مصارف سبک مانند روشنایی اضطراری، شارژ وسایل قابل حمل مثل لپ‌تاپ یا استفاده در سفر و کمپینگ سراغ آن بروید. از آن طرف هم یادتان باشد که به‌ خاطر نوع موتور دو زمانه با تک سیلندر و طراحی کوچک‌تر بدنه، لرزش و نویز صوتی آن کمتر هر مدل دیگری است. مخصوصا اگر در فاصله بیش از ۵ متری آن باشید، صدای آن را جداگانه احساس نخواهید کرد.

شاید فکر کنید این موتور برق هم مثل بقیه موتورهای ارزان‌قیمت بازار خروجی ناپایدار دارند اما باید بگوییم که این مدل به لطف استفاده از سیم‌پیچی ۱۰۰ درصد مسی، خروجی برق یکنواخت‌تری داشته و چون سیستم قطع‌کن مدار روی پنل کنترل قرار گرفته، در صورت اضافه بار یا اتصال کوتاه، مدار قطع می‌شود. ناگفته نماند که این دستگاه  با همه کوچکی‌اش دارای یک خروجی AC و یک خروجی ۱۲ ولت DC هم هست.

نکات مثبت
  • طراحی بسیار جمع‌وجور و وزن کم
  • سیم‌پیچی ۱۰۰ درصد مس – کیفیت خروجی بهتر
  • دارای خروجی ۱۲ ولت DC برای شارژ باتری
نکات منفی
  • توان خروجی پایین
  • نیاز به ترکیب دستی بنزین و روغن
  • نداشتن سیستم تثبیت ولتاژ برای محافظت الکترونیکی

نکات مهم در خرید بهترین موتور برق بی صدا

قبل از بازگو کردن هر نکته‌ای، یادمان باشد که اولین دلیل روی آوردن ما به موتور برق بی صدا، حذف یا کاهش صدای آزاردهنده‌ای است که مدل‌های قدیمی یا صنعتی تولید می‌کنند. اما باید بدانیم که «بی‌صدا» بودن، یک واژه نسبی است. هیچ موتوری کاملاً بی‌صدا نیست و بعضی مدل‌ها به لطف عایق‌بندی صدا، طراحی بدنه ضدارتعاش و استفاده از تکنولوژی اینورتر، صدای تولیدی‌شان بسیار کم می‌شود. پس گول کلمه بی‌صدا را نخورید و  اگر فروشنده یا سایتی عدد دقیقی برای صدا ارائه نکرده، با احتیاط بیشتری به آن محصول نگاه کنید.

یک اشتباه رایج بین خریداران این است که یا دستگاهی با توان خیلی پایین می‌خرند که جوابگوی نیازشان نیست، یا مدلی بسیار قوی‌تر از حد لازم تهیه می‌کنند. برای انتخاب بهترین موتور برق بی صدا برای منزل، ابتدا لیستی از وسایلی که می‌خواهید در زمان قطعی برق روشن بمانند تهیه کنید. مجموع توان مصرفی این وسایل، مشخص می‌کند که موتور برق شما باید حداقل چه توانی داشته باشد. البته اگر قصد دارید وسایل سنگینی مثل کولرگازی یا ابزار صنعتی را نیز راه‌اندازی کنید، باید مدل‌های قوی‌تر را مدنظر قرار دهید.

موضوع مهم بعدی در راهنمای خرید موتور برق، بحث وزن موتور برق است. شاید در نگاه اول احساس کنید این ویژگی خیلی مهم نیست؛ اما وقتی برای بار اول نیاز پیدا کنید آن را جابه‌جا کنید، خواهید دید چقدر سبک بودن مهم است. بارها دیده شده وزن زیاد، نبود دسته‌ی مناسب یا نداشتن چرخ، استفاده از موتور برق را غیرممکن کرده است.

فراموش نکنید که هیچ‌کس بهتر از یک کاربر واقعی نمی‌تواند مزایا و معایب یک محصول را برایتان به صورت ملموس توضیح دهد. به خاطر همین، نظرات صادقانه مشتریان قبلی، ارزشمندتر از هر جدول مشخصاتی هستند. پس قبل از نهایی کردن خرید خود، حتماً سراغ بخش نظرات خریداران بروید.

جمع‌بندی و توصیه نهایی

اگر بخواهیم کل این مقاله را در چند جمله خلاصه کنیم، باید بگوییم که اگر به دنبال بهترین موتور برق بی صدا خانگی هستید، بهتر است قبل از هر چیز نیاز خود را مشخص کنید. بررسی توان مصرفی وسایل، میزان صدای مجاز، نوع سوخت موردنظر و فضای محل استفاده، همه و همه در انتخاب درست تأثیرگذارند. فراموش نکنید درست است که به دنبال بی صداترین موتور برق هستید، اما این نباید باعث شود کیفیت ساخت، توان خروجی مناسب یا خدمات پس از فروش را قربانی کنید.

منبع: دیجی‌کالا مگ

نوشته بهترین موتور برق بی‌صدا بازار کدام است؛ راهنمای خرید و مقایسه مدل‌ها اولین بار در دیجی‌کالا مگ. پدیدار شد.

Sina Farahi

برچسب ها:
digikala

دیجی کالا

digikala
دیجی‌کالا مگ - منبع جامع اخبار و مقالات تخصصی در حوزه‌های تکنولوژی، بازی‌های کامپیوتری، فرهنگ‌ و هنر، سلامت و زیبایی و سبک زندگی.
مشاهده همه پست ها

0 نظرات

ارسال نظرات